Westmalle Trippel – Belgisk Trappist Ale

Dette er en av de klassiske belgierne som serveres på Fossen Bryggeripub. Dette ølet kommer fra et av verdens sju trappistbryggerier, og det brygges fortsatt av munker.

Ølet er som dere kan se lyst, men ikke la dere lure av den milde fargen. Ølet er sterkt, 9,5%. Og det som er beundringsverdig er av man kjenner ikke smaken av alkohol, man kjenner bare smaken av godt øl, det er et tegn på solid håndverk. Andre øl som er like sterke får gjerne en fremtrende ubehagelig alkoholsmak. Westmalle Trappist Tripel er også opphavet til øltypen Belgisk Blond, der Duvel i dag er den mest kjente typen. Dette ølet kan således også klassifiseres som en Blond Ale, jeg har valgt å plassere den i kategorien for Trappist øl, siden dette sier mer om ølet.

Westmalle Trappist serveres på Fossen Bryggeripub i sitt orginale ølglass på onsdager og torsdager til de vi stoler på 🙂

Les mer om Westmalle her :  http://www.trappistwestmalle.be/en/page/tripel.aspx

Les annen anmeldelse her :  http://kjempetorsken.com/2010/10/13/westmalle-trappist-tripel/   (Kjempetorsken gir westmalle seks av seks på terningen)

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ølmeny på Fossen Bryggeripub, Trappist og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s