Kenneth Sørensen er klar for Gulating

I slutten av februar ble det kjent at Kenneth Sørensen skulle slutte som daglig leder på Cafe Sara i Oslo, et av de beste ølstedene i byen.
Han har siden det vært en ettertraktet mann i ølmiljøet, og det er med stolthet og glede jeg kan meddele at Kenneth har valgt å bli med på et allerede sterkt lag i Gulating.

Kenneth Lørenskog

Kenneth skal gjøre mye forskjellig for Gulating. I første omgang vil han jobbe ved puben i Lillestrøm, han skal også bidra til at flere puber på østlandet får et bedre ølutvalg. Deretter får han ansvaret for vår butikk som skal åpne i Lørenskog ved Triaden. Kenneth skal i tillegg få ansvaret for å åpne et Gulating Ølutsalg ved Grünerløkka i Oslo, der han bor fra før. Kenneth blir på sikt driftsjef for alle Gulating butikkene i Oslo og Akershus, og dermed er det også avslørt at Gulating kommer til å åpne flere butikker i dette viktige området.
Gulating Ølutsalg avd Lørenskog åpner i Juni, og blir dermed ølutsalg nr 2 på Romerike, den første ble åpnet i Strømmen, ved Strømmen Storsenter.

Vi ønsker han lykke til, og gleder oss til å se hva han kan få til i Oslo og Akershus.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s